Centru modernizat de deservire auto multibrand din strada Burebista, 106.

Compania DAAC Hermes a deschis la Chișinău un Centru modernizat de deservire auto multibrand - pe strada Burebista, 106.

Prim-vicepreședintele companiei DAAC Hermes, Igor Scerbinschi, a declarat că acest centru funcționa și anterior, doar că, compania își îmbunătățește în permanență calitatea serviciilor.

Service auto Burebista

Centrul de deservire auto reînnoit de pe strada Burebista este orientat spre deservirea clienților DAAC Hermes care locuiesc în sectorul Botanica al capitalei, precum și a tuturor celora cărora le este mai convenabil să fie deserviți acolo.

Service auto Burebista

"Este un centru foarte confortabil, unde clientul aduce mașina la reparație și, între timp, se poate relaxa, bea cafea, apă, se poate uita la accesoriile disponibile. Adică, este același nivel de deservire pe care clienții îl au la toate centrele de deservire DAAC Hermes din oraș", a subliniat Igor Scerbinschi.

El și-a exprimat speranța că Centrul de deservire auto Multibrand modernizat de pe strada Burebista va fi foarte popular, deoarece din cauza faptului că în oraș sînt multe ambuteiaje, uneori clienților din sectoarele apropiate, în primul rînd de la Botanica, le este complicat să ajungă la alte centre de deservire tehnică ale companiei. Odată cu deschiderea acestui centru, ei vor simți un confort suplimentar și o mare comoditate.

Service auto Burebista

Compania oferă o gamă completă de servicii de calitate în domeniul vînzării și întreținerii automobilelor: achiziționarea în leasing sau în rate, eservirea în perioada de garanție și post-garanție, schimbul automobilului conform serviciului Trade-In etc.

Compania DAAC Hermes SA se ocupă cu comercializarea automobilelor și este dealer oficial al unor mărci auto renumite precum: Land rover, Jaguar, Volvo, Skoda, Ford, Mazda, Renault, Dacia, Dacia, Nissan, Suzuki, Geely.

"Lumea merge atît de departe, încît astăzi, dacă nu ai echipament, nu poți oferi servicii de calitate, nu poți găsi schema electrică necesară. Fără asta, centru de deservire nu există. De aceea, încercăm să promovăm două componente: un client mulțumit și o deservire de calitate", a subliniat el.

Service auto Burebista

La rîndul său, managerul Centrului de deservire auto de pe strada Burebista 106, Stepan Velcev, a menționat că principala misiune a DAAC Hermes este de a oferi clientului o deservire de calitate, de a crea condiții confortabile pentru acesta. Iar a doua parte obligatorie este de a dota centrele de deservire cu cele mai moderne echipamente și softuri.

"La prima etapă vom deservi clienții mărcilor Dacia și Renault, iar ulterior vom extinde gama. Va fi marca Skoda, marca Ford și altele. Cu alte cuvinte, clienții tuturor mărcilor pe care le comercializăm astăzi și le vom comercializa în viitor vor putea fi deserviți la centrul de deservire auto DAAC Hermes e pe strada Burebista nr. 106", a declarat prim-vicepreședintele DAAC Hermes.


Service auto Burebista

officeChisinau, strada Burebista 106  google maps

Program: Luni - vineri 09:00 - 18:00, sâmbăta  09:00 - 14:00, duminica zi de odihna.

Programare la call tel.: +373 22 874 222   sau  call programare online 

Service auto Burebista

Noutăți asemanatoare

26.02.2024
Scenic E-Tech electric a fost numită Mașina Anului 2024 de către juriul european „Car Of The Year”. Compact și ușor pe drumurile urbane, plin de tehnologie și confortabil pentru călăt...
23.02.2024
«63 000 единиц GEELY Coolray выпущены на международные дороги в 2023 году» Согласно данным торговой статистики, с января по декабрь 2023 года GEELY Auto International продала по все...
23.02.2024
Cumpărarea unei mașini noi poate fi un proces ușor și plăcut datorită serviciului Trade-In de la DAAC-Hermes. Uitați de procesul de vânzare a mașinii vechi, care necesită mult timp și complicați...
23.02.2024
ATLAS - acesta este numele sub care noul model GEELY va fi vândut pe piața din Moldova. Pe piețele din Orientul Mijlociu și Asia de Sud acest model este cunoscut și sub denumirea STARRAY. Difere...
16.02.2024
GEELY prezintă un model nou - Coolray, care nu va lăsa indiferent niciun pasionat de mașini. Această mașină reprezintă stil, inovație și o energie incredibilă care face ca fiecare călătorie să fie de...