Cele mai interesante  detaliile despre noul GEELY ATLAS

Cele mai interesante detaliile despre noul GEELY ATLAS

Vedere frontală

Grila radiatorului seamănă cu împrăştierea undelor radio în vastul cosmos. Modelele geometrice reflectă lumina farurilor, creând efecte frumoase de lumina și umbra. Luminile de zi arată ca niște comete albe ca zăpadă, cu cozi lungi. Un grup de faruri LED sofisticate și siglă strălucitoare GEELY decorează bara de protecție față, creând o imagine a cerului înstelat. Combinația acestor elemente devine semnul distinctiv al noul ATLAS.

Optica frontală

Farurile LED digitale stabilesc noi standarde în siguranță auto. Acestea sunt primele lentile LED duble înguste, cu o înalțime de numai 15 mm pe verticală, care emit lumină puternică la 168 de metri. Sunt atât de puternice încât o mașina poate aprinde un teren de fotbal.

Geely

Lumini de mers înapoi

Partea din spate este decorată cu o bandă impresionantă de lanterne digitale cu efect de săgeată, care se transformă fără probleme în faruri elegante și moderne în forma de Y. Acestea constau din 290 de LED-uri super roșii cu o lungime de undă de 633 nm. Utilizarea policarbonatului cu două straturi, care este utilizat în microscoape și oculare ale costumelor spațiale, face posibilă ca farurile să fie clare și transparente.

Geely

Scaunul șoferului

Scaunul șoferului Air-Sofa este primul scaun certificat Comfort Star de la CATARC. A fost creat ținând cont de caracteristicile anatomice: umplerea interioară a tapiteriei din microfibră pe bază de apă se adaotează la conturul corpului șoferului. Suportul pentru picioare reglabil ajută la ameliorarea tensiunii în zona genunchilor și face călătoriile lungi mai confortabile. 6 direcții de reglare electrică și 4 direcții de suport lombar vă permit să personalzați scaunul după propriile preferințe.

Geely

Interiorul GEELY ATLAS creează un sentiment de atmosferă spațială și a viitorului. Scaunele din piele oferă pasagerilor confort atât în timpul călătoriilor lungi, cât și în ambuteiajele din oraș. Interiorul este decorat cu iluminare LED, care este sincronizată cu sistemul de muzică. Un acoperiș solar mare vă permite să vă bucurați de priveliștea soarelui și a stelelor. Panoul de instrumente digital dispune de un ecran de 10,2 inchi. La rândul său, ecranul multimedia tactil de 13,2 inchi oferă acces la o gamă largă de funcții și divertisment.

Geely

În partea frontală a cabinei, scaunele sunt din piele perforată. Designul lor ergonomic oferă șoferului și pasagerului un confort maxim în timpul călătoriilor. Scaunele din spate au spătare extra-moale, tetiere confortabile și o cotieră pliabilă.

Geely

Portbagaj mare

Unic în clasa sa, portbagajul GEELY ATLAS poate conține până la 650 de litri de marfă, ceea ce face transportul obiectelor mari foarte convenabil. Fundul dublu ascunde un organizator de 67 de litri, iar cele 4 compartimente de depozitare ajută la organizarea spațiului și la transportul în siguranță al obiectelor mai mici. Scaunele din spate pot fi pliate în raport de 3:2, creând o suprafață aproape plană și mărind volumul portbagajului la 1.610 litri.

Geely

Corp armat

Carcasa de înaltă siguranță este întărită cu o bară de protecție din aliaj de aluminiu din seria aerospațială 7 (Al-Zn-Mg-Cu). Aliajul cu rezistență extrem de mare are un coeficient de absorbție a energiei de coliziune cu 50-70% mai mare decât oțelul convențional. Grinzile de impact triple întăresc partea din față a vehiculului. Unitatea de absorbție a impactului oferă protecție în caz de coliziune. Designul grinzii longitudinale frontale este egal cu lățimea vehiculului și asigură rezistență la compresie. Acoperișul poate rezista la sarcini care depășesc de 5 ori greutatea vehiculului.

Geely

Airbag-uri

Noul ATLAS este echipat cu airbaguri frontale și laterale care asigură o protecție fiabilă în caz de coliziune. Obloanele de siguranță protejează suplimentar capul și partea superioară a corpului șoferului și pasagerilor și împiedică pătrunderea resturilor de sticlă și metal în cabină.

Arhitectura CMA modular

Platforma CMA cu arhitectură modulară compactă a fost creată de o echipă de experți în reglaj în cooperare cu furnizori europeni de top, precum VOLVO, ZF, Goodyear, Bosch, ITT și alții. Platforma combină funcționalitatea avansată cu beneficiile celor mai bune dezvoltări în domeniul siguranței.

Geely

Motor Drive-E de înaltă performanță

Motorul a fost dezvoltat și reglat de ingineri din China împreună cu specialiști europeni, ceea ce a dus la o eficiență și o stabilitate ridicată. A fost inclus în lista celor mai bune 10 motoare de la Ward. Tehnologia de injecție directă în cilindru asigură o combustie completă, o putere stabilă, vibrații minime și o economie mare de combustibil. Datorită încălzirii rapide de 3-minute, Drive-E este gata de funcționare în cel mai scurt timp posibil. ATLAS vine cu două opțiuni de motor:

Volumul de 1,5T oferă 174 de cai putere și un cuplu maxim de 290 Nm. Accelerarea de la 0 la 100 km/h durează 9,7 secunde. Volumul 2.0T oferă și mai multă putere, cu 218 cai putere și un cuplu maxim de 325 Nm. Accelerarea de la 0 la 100 km/h durează 8,2 secunde.

Geely

Transmisie 7DCT

Transmisia 7 DCT este o transmisie umedă cu șapte trepte și dublu ambreiaj. Puterea sa este aproape de eroare zero, iar eficiența este cea mai mare din clasa sa - 98%. Schimbarea rapidă a vitezei în 0,2 secunde face conducerea mai dinamică și mai plăcută. Economia de combustibil de 10 % în comparație cu transmisiile automate subliniază eficiența remarcabilă a transmisiei.

Sistem electronic de stabilizare BOSCH versiunea 9.3

Sistemul este echipat cu un procesor quad-core de înaltă performanță, care are un consum redus de energie și viteze de calcul mai rapide. Stabilizarea include 10 funcții: ABS, EBD, HBA, TCS, TCS, EBP, VDC, HHC, HAZ, EPB, AUTOHOLD. Acestea formează un sistem cuprinzător de securitate și gestionarea integrată a crossoverului.

Controlul adaptiv al vitezei de croazieră

Controlul adaptiv al vitezei de croazieră ajustează automat viteza vehiculului în funcție de traficul din față. Sistemul menține o viteză constantă între 30 și 150 km/h. Se pornește prin intermediul butoanelor de pe volan, fără a fi nevoie să apăsați constant pedalele, ceea ce este deosebit de util pentru șofer atunci când călătorește pe distanțe lungi.

AEB-P frânare automată de urgență în caz de pietoni AEB-P

Recunoaște mașinile, camioanele, motocicletele, bicicletele și pietoni. În cazul în care șoferul nu reușește să apese la timp pe pedale pentru a evita o coliziune, sistemul aplică frânele automate ale vehiculului.

Geely

LDW - Avertizare la părăsirea benzii de rulare

Face parte din sistemul de asistență la menținerea benzii de rulare (LKA). Atunci când viteza vehiculului depășește 60 km/h, sistemul se activează automat și urmărește linia benzii de rulare. Recunoaște marcajele benzii de rulare cu ajutorul unei camere monoculare pe o rază de 150 de metri. Dacă vehiculul virează fără să știe, sistemul vă avertizează cu ajutorul unui ecran al dispozitivului, al unei alarme sonore și al unei vibrații la volan.

Geely

Sistem inteligent de control al fasciculului înalt IHBC

Sistemul IHBC oferă o comutare eficientă între faza scurtă și faza lungă. Reacționează automat la distanța față de vehiculele care se deplasează într-o direcție identică sau opusă. Domeniul de funcționare acoperă viteze de la 40 la 150 de km/h, ceea ce îi permite să funcționeze eficient într-o varietate de condiții pe drum.

Recunoașterea semnelor rutiere TSI

Tehnologia TSI oferă captarea inteligentă a limitelor de viteză. Informațiile despre semne sunt furnizate sub forma unor memento-uri eficiente. Acest lucru ajută la reducerea probabilității de a primi amenzi de circulație.

Geely

GEELY ATLAS – E TIMPUL SĂ TRECI LA UN NOU NIVEL!

Până la sfârșitul lunii martie la precomandă beneficiați de un avantaj - 1000 $!

Geely

Geely

Mai multe detalii despre model, pe pagina oficială.

Noutăți asemanatoare

25.04.2024
Nissan X-Trail E-Power este o mașină electrică de nouă generație care schimbă percepția despre cum ar trebui să fie condus un automobil modern. Combinația puternică dintre motorul electric care mișcă...
19.04.2024
Succesul extraordinar al noului ATLAS a contribuit la accelerarea lansării unui nou model. De această dată este vorba despre un sedan de dimensiuni medii GEELY Emgrand. În mai puțin de două s...
10.04.2024
În căutarea unei noi aventuri? Škoda te provoacă să explorezi drumurile neumblate și să descoperi excursii pline de adrenalină cu oferta lor specială Adventure! Cu o reducere incredibilă...
10.04.2024
Moldovan Brands Runway a fost un eveniment captivant, dedicat celebrării creativității și eleganței în moda moldovenească și internațională. În cadrul acestui eveniment plin de stil, Volvo...
04.04.2024
Suzuki Vitara — это легендарный кроссовер, чья надежность проверена временем и который завоевал сердца миллионов водителей по всему миру. Сочетание выдающейся производительности, стильного д...